Het team van Cuídate

Lees hier alles over de ervaren teamleden van het behandelteam van Cuídate Jeugd

Marieke Brouwer
Cuídate is opgericht door Marieke Brouwer. Een creatief, energiek en ondernemend mens, met een groot hart voor mensen die problemen tegenkomen in hun ontwikkeling. Na jarenlange ervaring als locatiemanager, inhoudelijk manager en behandelaar bij een van de grootste centra voor eetstoornissen van Nederland, heeft zij ervoor gekozen om zich te richten op de behandeling van jongeren van 12-18 jaar. De naam van haar praktijk “Cuídate” is Spaans voor “zorgen voor jezelf”.

Als ervaringsdeskundige heeft Marieke zelf als geen ander ondervonden hoe lastig het is om goed te zorgen voor jezelf. De eetstoornis hield haar jarenlang in haar greep, maar tijdens een intensieve behandeling heeft ze de zoektocht terug naar haar eigen ‘ik’ omarmd en uiteindelijk het gevecht gewonnen. [lees meer over Marieke’s ervaring in inspiratie]

Hadewey Ras
Hadewey had net als Marieke het verlangen om met jongeren te werken en zal dit in Zwolle en in de omgeving van Leeuwarden doen.

Gosia Hooijer
Gosia is een heel ervaren en bevlogen psychiater met heel veel ervaring op het gebied van diagnostiek en behandeling bij ontwikkelings- en persoonlijkheidsproblematiek met brede co-morbiditeit zoals depressies, angsten en trauma’s. Zij werkt al een aantal jaren binnen een andere GGZ-instelling met eetstoornisproblematiek. Ze heeft oog voor de mens achter de problematiek.

Mocht het nodig zijn om meer aandacht te hebben voor het systeem dan werken we samen met Kristian Bosman. Een heel prettige en bevlogen systeemtherapeut met aandacht voor de verschillende gezinsleden. Lees https://kristianbosman.nl/ meer op zijn persoonlijke website.