Het team van Cuídate

Marieke Brouwer
Cuídate is opgericht door Marieke Brouwer. Een creatief, energiek en ondernemend mens, met een groot hart voor mensen die problemen tegenkomen in hun ontwikkeling. Na jarenlange ervaring als locatiemanager, inhoudelijk manager en behandelaar bij een van de grootste centra voor eetstoornissen van Nederland, heeft zij ervoor gekozen om zich te richten op de behandeling van jongeren van 12-18 jaar. De naam van haar praktijk “Cuídate” is Spaans voor “zorgen voor jezelf”.

Als ervaringsdeskundige heeft Marieke zelf als geen ander ondervonden hoe lastig het is om goed te zorgen voor jezelf. De eetstoornis hield haar jarenlang in haar greep, maar tijdens een intensieve behandeling heeft ze de zoektocht terug naar haar eigen ‘ik’ omarmd en uiteindelijk het gevecht gewonnen. [lees meer over Marieke’s ervaring in inspiratie]

Sanne Waggeveld
Sanne en Marieke kennen elkaar al langere tijd en zitten qua visie en werkwijze helemaal op 1 lijn. Ook Sanne had het verlangen om met jongeren te gaan werken en zal dat vanaf 1 maart 2019 ook binnen Cuídate gaan doen.