Over Cuídate

“Kwie-dah-teh”

Cuídate: een plek waar we focussen op mensen, waar we kijken naar wie achter de stoornis zit en we aandacht hebben voor jou en wat er nog wél mogelijk is. Samen gaan we kijken naar de kern van de problematiek in plaats van naar gevolgen en symptomen. Waar loop jij als persoon in vast en hoe gaan we ervoor zorgen dat je het heft weer in eigen handen kan nemen?  

Je kunt bij ons terecht met complexe problematiek. We werken multidisciplinair en bieden psychiatrische-, psychologische-, (systeem)psychotherapeutische-, psychomotorisch therapeutische- en verpleegkundige specialistische GGZ op maat. Dat is een hele mond vol, maar de kans is groot dat we jou kunnen helpen. Vanuit de ervaring dat de behandelrelatie en het vertrouwen essentieel zijn om te herstellen proberen we zoveel mogelijk integraal te behandelen.

Een belangrijk onderdeel van onze missie is om het zorglandschap te blijven ontwikkelen en zorgverleners te verbinden. We werken nauw samen met huidige hulpverleners in en rondom Zwolle.

 

Fotocompliment 235

Specialistische GGZ voor iedereen

Specialistische GGZ-behandeling voor volwassen

We zijn een gespecialiseerde GGZ zorgverlener. Heb je last van ingewikkelde problemen die je leven beïnvloeden, zoals trauma’s, een angststoornis, een eetstoornis, ADHD, autisme of persoonlijkheidsproblematiek? We helpen je inzicht te krijgen in je patronen en leren je hoe je goed voor jezelf zorgt.

Eetstoornissen 

Naast onze brede zorg voor volwassenen, bieden wij specialistische zorg voor jongeren met een eetstoornis. Wij vinden het belangrijk om de behandeling in te zetten op het moment dat de eetstoornis zichtbaar wordt, juist omdat een eetstoornis in de beginfase goed te behandelen is. Dit kan op jonge, maar ook op latere leeftijd gebeuren.

“Ik was mezelf echt even kwijt. Cuidate heeft mij enorm geholpen om mezelf weer te vinden”

Ontmoet het team

Leer hier onze gedreven medewerkers alvast kennen voor jouw bezoek!

Fotocompliment 146

Wat kan Cuídate voor jou betekenen?

Neem gerust contact met ons op om daar meer over te weten te komen!

Contact