Bonnie Oude Elferink

Bonnie is op 30 september gestart als GZ-psycholoog en regiebehandelaar bij de volwassenen bij Cuidate.
Sinds de zomer van 2021 werk ik met veel plezier één dag in de week bij Cuídate GGZ als GZ-psycholoog. Mijn carrière is begonnen in de verslavingszorg en daar werk ik nog steeds het grootste deel van de week. Ik wilde graag mijn horizon verbreden en ben zo bij Cuídate terecht gekomen.Ik voelde mij meteen welkom en het werd mij al snel duidelijk dat de cultuur hier open, persoonlijk en mensgericht is. Iets wat mij goed past.

Het vak van psycholoog spreekt mij erg aan, omdat ik graag samen met de cliënt kijk naar wat maakt dat iemand vastloopt, maar vooral naar wat iemand nodig heeft om verder te komen. Daarbij vind ik het belangrijk dat iemand vooral ook op zichzelf leert en durft te vertrouwen. Van cliënten hoor ik terug dat ik een rustige houding en stem heb en dat het mij lukt om iets positiefs aan te wijzen wanneer dat moeilijk is voor de cliënt zelf.

Bij Cuídate bied ik behandeling bij allerlei soorten klachten, denk bijvoorbeeld aan angst-, depressie- of traumaklachten. Ook heb ik werkervaring opgedaan met mensen die kampen met hechtings- en persoonlijkheidsproblematiek. Ik vind het naast behandeling, ook leuk om diagnostiek te doen, omdat ik het belangrijk vind dat mensen de goede zorg krijgen aangeboden wanneer ze vastlopen.

Omdat ik het belangrijk vind om mijzelf te ontwikkelen, ben ik nog niet uitgeleerd. Ik volg supervisie binnen het leertraject tot cognitief gedragstherapeut binnen de VGCt en heb de basiscursus CGT en EMDR gevolgd. In de eerste helft van 2022 zal ik de basis- en vervolgcursus schematherapie volgen en ik heb nog vele ambities voor de toekomst.
Graag kijk ik samen met jou wat ik voor je kan betekenen.