Jacqueline Bult

Fotocompliment 689

Jacqueline Bult

Systeemtherapeut

Jacqueline is vanaf 1 juli 2020 werkzaam als systeemtherapeut bij Cuídate. Zij werkt vooral met de jeugd en de gezinnen maar wordt indien nodig ook bij de volwassenen ingezet.

Graag stel ik mij aan je/jullie voor. Ik ben Jacqueline Bult en sinds 2020 verbonden aan Cuídate als relatie- en systeemtherapeut (jeugd en volwassenen). Sinds 2009 ben ik werkzaam binnen de specialistische GGZ, in eerste instantie binnen de verslavingspsychiatrie voor jongeren. Sinds 2015 werk ik vooral met jongeren en volwassenen die te maken hebben met een eetstoornis. Hiervoor heb ik vele jaren gewerkt binnen de jeugdhulpverlening.
In 1995 maakte ik binnen mijn werk voor het eerst kennis met gezinsbehandeling. Vanaf dat moment wist ik dat ik systeemtherapeut wilde worden. Ik vind het heel bijzonder dat ik even mee mag lopen met een gezin of met een stel waarbij we samen kijken wat voor patronen er zijn binnen de relatie, hoe er met elkaar gecommuniceerd wordt, waar de valkuilen maar vooral ook waar de krachten liggen. Deze zoektocht kan ook binnen een individuele systemische behandeling plaatsvinden.

Ik vind het belangrijk dat jij je binnen ons contact veilig voelt en dat we werken vanuit gelijkwaardigheid. Dat hetgeen wat er toe doet gezegd mag worden en dat er in verbinding gekeken kan worden wat er nodig is om een verandering in te zetten. Deze zoektocht zou ik graag met jou, met jullie willen ondernemen

Fotocompliment 146

Wat kan Cuídate voor jou betekenen?

Neem gerust contact met ons op om daar meer over te weten te komen!

Contact