Fotocompliment 276

Liesbeth van der Molen

Psychomotorisch therapeut

Eind oktober 2022 ben ik gestart met het werken bij Cuidate. In 1993 ben ik afgestudeerd als psychomotorisch therapeut en heb vervolgens veel ervaring opgedaan binnen de Geestelijke gezondheidszorg.

Binnen de PMT leer je, door middel van bewegings- en lichaamsgerichte oefeningen,  de signalen van het lichaam je gevoel en gedrag beter te herkennen en te begrijpen.

Bewegen was altijd al een groot onderdeel van mijn leven en nu ook nog. Door middel van bewegen, of soms juist niet, zie ik veelal een parallel hoe het met mij gaat, hoe ik me voel. Het maakt me bewuster van mijzelf. Het leren luisteren naar mijn lichaam, naar wat het nodig of te vertellen heeft, helpt mij me beter te voelen wanneer het wat minder gaat.

We zijn vaak heel goed in het zorgen voor anderen, het zorgen voor jezelf is vaak veel lastiger, maar zo belangrijk! Het lichaam heeft ons veel te vertellen. Als we er beter naar leren luisteren hoeft het niet meer te ‘schreeuwen’ en kunnen klachten afnemen.

Ik geloof in het belang van echt contact. Wanneer je je veilig, gezien en gehoord voelt is het makkelijker je open te stellen en op zoek te gaan naar wie jij bent. Vanuit een positieve benadering help ik je graag om op zoek te gaan naar jezelf, naar jouw mogelijkheden en kracht zodat je weer beter in je vel komt te zitten.

Fotocompliment 146

Wat kan Cuídate voor jou betekenen?

Neem gerust contact met ons op om daar meer over te weten te komen!

Contact