Fotocompliment 176 2

Els Versteegt

GZ-psycholoog/regiebehandelaar

Sinds eind 2021 werk ik bij Cuídate. En heb ik de overstap gemaakt van de reguliere GGZ naar een kleinschalig behandelcentrum. Omdat dit past bij wie ik ben. Vanuit een christelijke levensovertuiging kijk ik met liefde en betrokkenheid naar de ander. Binnen een hulpverleningstraject wil ik je graag als mens ontmoeten en aansluiten bij wie jij bent. Echtheid en acceptatie zijn hierin belangrijke waarden voor mij.

Vanuit mijn werkervaring met kinderen, jongeren en hun systeem heb ik gezien dat moeilijke en traumatische (vroeg kinderlijke) ervaringen veel impact hebben op de verdere ontwikkeling. Bij Cuídate zie ik in mijn werk met volwassenen hoe diep de impact kan zijn op hoe je naar jezelf, de wereld en de ander kijkt. Maar ook hoe juist het gemis van geborgenheid, veiligheid en gekend en gezien worden in je jeugd diepe sporen na kan laten.

Een Amerikaanse psychiater voor wie ik veel bewondering heb is dr. Irvin Yalom. Zijn uitspraak, ‘Het is de relatie, de betekenisvolle ontmoeting met de ander, die geneest’ heeft waarde en betekenis voor mij. Die relatie wil ik met je aangaan als je bij mij komt met een hulpvraag. Om binnen die relatie samen te zoeken en ontdekken wat jou verder kan helpen in herstel en het vinden van betekenis en zingeving in je leven.

Mijn werkervaring ligt op het gebied van internaliserende problematiek, beginnende persoonlijkheidsproblematiek en trauma, zowel in de nulde-, eerste- en tweedelijns zorg. Ik ben geschoold als gz-psycholoog, cognitief gedragstherapeut en EMDR-therapeut. In mijn vrije tijd vind ik het fijn om de natuur op te zoeken, mooie herinneringen te creëren met onze kinderen en een goed boek te lezen. Ik kan enorm genieten van de zon en de zee of een heerlijk kopje cappuccino. Maar ook van het delen van ons leven en alles wat we gekregen hebben met anderen die op ons pad komen. Dit alles geeft voor mij betekenis aan mijn leven.

 

Fotocompliment 215 2 Scaled E1658262049851

Wat kan Cuídate voor jou betekenen?

Neem gerust contact met ons op om daar meer over te weten te komen!

Contact