Fotocompliment 705

Nicolien Schipaanboord

Orthopedagoog/kinder-en jeugdpsycholoog NIP i.o.

Ik ben Nicolien Schipaanboord en sinds september 2021 aan Cuidate verbonden als Orthopedagoog met name binnen de zorg aan jeugdigen en jong volwassenen.
Sinds 2011 ben ik al werkzaam in de GGZ als behandelaar waarbij mijn hoofdtaken bestaan uit het doen van psychologisch onderzoek en het bieden van behandeling.
Belangrijke waarden voor mij binnen het contact met de cliënt is verbinding, betrokkenheid en gelijkwaardigheid. Vanuit deze drie waarden wil ik graag vertrekken en met jongeren en hun ouders samenwerken aan de hulpvraag waarmee ouders en jeugdigen bij Cuidate binnenkomen.

Mijn kennis en kunde ligt op het gebied van ontwikkelingsproblematiek en opvoedingsproblematiek vanuit mijn vak aangevuld met een stuk praktijkervaring vanuit eigen moeilijkheden op mijn weg.
Het mooie van mijn werk is dat ik jeugdigen mag ondersteunen bij de uitdagingen die zij tegenkomen in hun weg naar volwassenheid en ouders mag begeleiden bij de manier waarop zij hierin hun kind kunnen ondersteunen.
Ik volg het registratietraject voor Kinder- en jeugdpsycholoog NIP, waarbij ik nog meer kennis en ervaring opdoe om in te kunnen zetten binnen de hulpverlening van Cuidate.

Fotocompliment 215 2 Scaled E1658262049851

Wat kan Cuídate voor jou betekenen?

Neem gerust contact met ons op om daar meer over te weten te komen!

Contact