Dsc4712 Scaled

Lindsey van Ruitenbeek

Psychomotorisch therapeut

Ik ben Lindsey van Ruitenbeek en ik ben bij Cuídate GGZ werkzaam als psychomotorisch therapeut. Ik heb inmiddels ruime ervaring als psychomotorisch therapeut binnen de GGZ, met diverse psychiatrische aandoeningen van matig tot ernstig complexe problematiek.

Binnen de psychomotorische therapie is de kracht het doen en ervaren. Door te doen en te ervaren probeer ik binnen de therapie samen je te ontdekken waar je klachten vandaan komen, hoe je ze ervaart, wat de gevolgen ervan zijn en hoe we het kunnen verminderen. Persoonlijk past het doen en ervaren ook bij mij, ik hou van in beweging zijn, daadkracht en door het doen en ervaren raak je bewust van je denken, voelen, handelen en beklijven veranderingen beter.

Binnen een behandelrelatie vind ik gelijkwaardigheid, transparantie en autonomie van groot belang.

Mijn kennis en kunde ligt met name op het gebied van spanning en emotieregulatie, assertiviteit vergroten, lichaamsbeleving/lichaamsbeeld verbeteren, zelfbeeld/zelfvertrouwen verbeteren en autonomie versterken. De behandeling die ik bied is breed inzetbaar ongeacht welke diagnose er gesteld is. Ik vind het belangrijk verder te kijken dan de diagnose, ik kijk naar de persoon zelf en zijn klacht en hoe we samen de kwaliteit van leven en zijn functioneren kunnen verbeteren.

Fotocompliment 215 2 Scaled E1658262049851

Wat kan Cuídate voor jou betekenen?

Neem gerust contact met ons op om daar meer over te weten te komen!

Contact