Fotocompliment 570

Michelle Huisjes

GZ psycholoog

Mijn naam is Michelle Huisjes en via deze weg stel ik me graag aan jullie voor. Sinds oktober 2023 ben ik bij Cuídate werkzaam als GZ-psycholoog. Hiervoor heb ik enkele jaren binnen een andere GGZ-instelling gewerkt en ervaring opgedaan in behandeling en diagnostiek van allerlei verschillende problematieken bij kinderen, jongeren en (jong)volwassenen. Samen met de cliënt en betrokkenen kijk ik graag naar een passende manier om de klachten aan te pakken. Een goede behandelrelatie vind ik van groot belang zodat er veiligheid ontstaat en we goed kunnen samenwerken. Ik omschrijf mijn stijl van werken als persoonlijk, betrokken en zonder oordeel. Iedereen, uiteraard ook ikzelf, heeft zijn eigen verhaal wat je uiteindelijk heeft gemaakt tot wie je bent.

Ik vind het van belang om mezelf te blijven ontwikkelen en naast de registratie tot GZ-psycholoog ben ik ook geschoold in het geven van EMDR en cognitieve gedragstherapie. Daarnaast heb ik tevens de cursus schematherapie gevolgd en pas ik elementen hiervan toe in mijn behandelingen. Door het toepassen van verschillende interventies probeer ik, samen met collega’s, een zo passend mogelijk behandelaanbod te creëren.

Jullie kunnen me treffen op de maandag, dinsdag, woensdag of donderdag. Ik ben als (regie)behandelaar zowel werkzaam in het jeugd- als volwassenenteam.

Fotocompliment 146

Wat kan Cuídate voor jou betekenen?

Neem gerust contact met ons op om daar meer over te weten te komen!

Contact