Fotocompliment 976

Aanmelden en wachttijden

In verband met vele aanmeldingen en de oplopende wachttijd hanteren wij momenteel een aanmeldstop voor volwassenen! Ben je 18-? Dan mag je je aanmelden via het contactformulier.

Een aanmeldstop betekent dat wij op dit moment geen nieuwe aanmeldingen van volwassenen (18+) in behandeling nemen. De aanmeldingen die vóór 11 januari bij ons zijn binnengekomen, nemen wij nog wel in behandeling. Houd hierbij rekening dat het enige tijd kan duren voordat je daadwerkelijk op intake komt. Mocht je vragen hebben over de aanmeldstop, neem dan contact met ons op via het contactformulier of ons telefoonnummer.

Jeugd

Aanmelden gaat via het contactformulier op de contactpagina. Onze medewerkers van de frontoffice nemen dan contact op om samen met jou en jouw ouders/verzorgers te kijken naar de mogelijkheden. Je mag ook altijd bellen om te bespreken waar je mee zit en waarmee je denkt dat wij jou kunnen helpen.

Volwassenen

Je kunt je via het contactformulier op de contactpagina bij ons aanmelden. Als je je aanmeldt, vinden we het fijn om een korte toelichting te ontvangen van wie je bent, waar je tegen aanloopt en waarvoor je hulp zoekt. Check voordat je je aanmeldt of jouw zorgverzekeraar onze zorg vergoedt. Kijk voor meer informatie over vergoedingen op onze pagina vergoedingen

Na je aanmelding neemt onze frontoffice contact met je op. We plannen een telefonisch aanmeldgesprek met de aanmeldcoördinator. In dit telefonisch aanmeldgesprek van circa 20 minuten horen we graag wie je bent en waarvoor je hulp zoekt. Na het gesprek wordt in het aanmeldteam een inschatting gemaakt of we een passend behandelaanbod kunnen bieden. Zo ja, dan sturen we de benodigde formulieren op voor de intake. Jouw intake wordt gepland op het moment dat we deze formulieren ingevuld retour gestuurd krijgen. Denken we dat jouw hulpvraag op een andere plek beter past? Dan gaan we samen met jou kijken waar je wel terecht kan en hoe je je het beste kan aanmelden.

Fotocompliment 146

Wat kan Cuídate voor jou betekenen?

Neem gerust contact met ons op om daar meer over te weten te komen!

Contact