Fotocompliment 976

Aanmelden en wachttijden

Jeugd

Aanmelden gaat via het contactformulier op de contactpagina. Onze medewerkers van de frontoffice nemen dan contact op om samen met jou en jouw ouders/verzorgers te kijken naar de mogelijkheden. Je mag ook altijd bellen om te bespreken waar je mee zit en waarmee je denkt dat wij jou kunnen helpen.

Volwassenen

Je kunt je via het contactformulier op de contactpagina bij ons aanmelden. Als je je aanmeldt, vinden we het fijn om een korte toelichting te ontvangen van wie je bent, waar je tegen aanloopt en waarvoor je hulp zoekt. Check voordat je je aanmeldt of jouw zorgverzekeraar onze zorg vergoedt. Kijk voor meer informatie over vergoedingen op onze pagina vergoedingen

Na je aanmelding neemt onze frontoffice contact met je op. We plannen een telefonisch aanmeldgesprek met de aanmeldcoördinator. In dit telefonisch aanmeldgesprek van circa 20 minuten horen we graag wie je bent en waarvoor je hulp zoekt. Na het gesprek wordt in het aanmeldteam een inschatting gemaakt of we een passend behandelaanbod kunnen bieden. Zo ja, dan sturen we de benodigde formulieren op voor de intake. Jouw intake wordt gepland op het moment dat we deze formulieren ingevuld retour gestuurd krijgen. Denken we dat jouw hulpvraag op een andere plek beter past? Dan gaan we samen met jou kijken waar je wel terecht kan en hoe je je het beste kan aanmelden.

Fotocompliment 146

Wat kan Cuídate voor jou betekenen?

Neem gerust contact met ons op om daar meer over te weten te komen!

Contact