Werken bij Cuídate

Vacature Vaktherapeut, Orthopedagoog of (Klinisch- of GZ-) Psycholoog

Ben jij een ambitieus en ondernemend persoon met passie voor jongeren? Durf jij verder te kijken dan jouw eigen vakgebied? Sta je open voor samenwerking en verandering? Kom dan Cuídate versterken.

Wij zijn opzoek naar een:

Vaktherapeut, Orthopedagoog of (Klinisch- of GZ-) Psycholoog
(voor 4-20 uur per week)

Jouw werk
Binnen Cuídate ga je jongeren behandelen met een eetstoornis. Cuídate kijkt naar de jongere in het geheel, fixeert zich niet op de eetstoornis, maar kijkt breder dan dat. Hoe eerder de eetstoornis voor de cliënt begrijpelijk wordt, des te eerder er alternatieven ontwikkeld kunnen worden en de eetstoornis niet meer nodig is.

Binnen de behandeling ga je de verbinding met de jongeren aan en ga je samen opzoek naar de betekenis van de eetstoornis. Je gebruikt je intuïtie in combinatie met de eigenwijsheid van de cliënt waarbij jij je beroepsmatige kennis blijft inzetten. Je durft buiten de standaard paden te behandelen.

We betrekken de omgeving van de cliënt zoveel mogelijk bij de behandeling, vanwege de invloed die de behandeling op het systeem heeft en visa versa. De behandeling en het herstel van de cliënt zal hierdoor een stuk sneller en effectiever verlopen.

Jouw werkgever
Cuídate is in 2018 opgericht door Marieke Brouwer en heeft sinds begin dit jaar versterking gekregen met de komst van Sanne Waggeveld. Het is daarmee nog een jonge en kleine organisatie. Cuídate werkt nauw samen met huidige hulpverleners en zorgprofessionals in en rondom Zwolle en voorlichtingsinstituut Buro Puur. Het is Cuídate’s missie om de zorg voor jongeren met een eetstoornis verder te ontwikkelen en te verbeteren en zorgverleners te verbinden. We geloven in de kracht van een goede samenwerking binnen het team waarin we elkaar blijven aanvullen en versterken.

Jouw skills
– Je durft jezelf te zijn;
– Je durft je intuïtie in combinatie met de eigenwijsheid van de jongeren te volgen waarbij jij je beroepsmatige kennis inzet;
– Je durft vanuit verbinding met de jongeren en gezinnen te werken;
– Je durft “out of the box” te denken en werken;
– Je durft je eigen ervaring in te zetten;
– Je bent bereid jezelf te blijven ontwikkelen;
– Je hebt een proactieve en zelfstandige houding;
– Je bent in bezit van SKJ-registratie;
– Je wilt helpen om Cuídate verder op te bouwen.

Wat bieden wij
We bieden je een betekenisvolle baan bij een jonge opkomende zorginstelling in het hartje van Zwolle. In eerste instantie gaat het om een tijdelijk contract van 4-20 uur per week, met de intentie om een langdurige samenwerking aan te gaan. Het salaris is marktconform afhankelijk van je leeftijd en ervaring.

Wil je meer weten over de functie? Neem contact op met Marieke Brouwer via 06-48794205 of mariekebrouwer@cuidate.nl. Je sollicitatie mag ook naar dit mailadres. We ontvangen jouw sollicitatie graag.